Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 keren terug in remaster


Goed nieuws voor nostalgische skateboarders. Geen nieuwe titel, maar wel een remaster van de eerste twee Tony Hawk games komen eraan. De remaster van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 biedt alle oude features, maar zal ook nieuwigheden introduceren. Trek je kniebeschermers maar alvast aan!

Dat er in 20 jaar veel kan veranderen, dat bewijst onderstaande trailer. De populaire games Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 stammen alweer uit 1999 en 2000. De graphics in de trailer zien er dan ook iets anders uit dan de originele games. Benieuwd geworden naar hoe virtueel skateboarden er uitziet anno 2020? Check dan de trailer!

Al de originele levels, skaters, trucjes en modes (inclusief create-a-park en create-a-skater) van de originele game zijn terug te vinden. Er worden ook nieuwe features toegevoegd zoals nieuwe trucjes, meer uitdagingen, meer customization en nieuwe geheimen om te ontdekken. Ook is lokale split-screen multiplayer een mogelijkheid, maar kan er ook online gespeeld worden.

Poets je wieltjes en trek je Vans maar weer aan, want de release is al op 4 september van dit jaar. De remaster komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Bring the Noise! Een trailer vol herkenning! Dit is hoe een remaster-trailer hoort te zijn! Met gameplay! (Ubisoft… watch and learn).

  Maar… hoewel ik Vicarious Vision wel hoog heb zitten na Crash, heeft THPS een aura van slechte games, en zeker remasters, om zich heen. Ben bang dat de nostalgie bij velen een te diep zit en het alleen maar bergaf kan gaan. Neem als leidend/lijdend voorbeeld de vorige remaster.

  Dat kan Super(man) worden, maar ook zo een (Close… but) No Sigar. Hoop oprecht dat ze hun (five) lessons learned hebben van het vorige misbaksel.

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  Ik heb nu al zin in het wederom verneuken van de meest simpele kickflip

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  EIN_____DEEEEEEE________LIJK.

  eindelijk eens een keer een GOEDE game die een remaster krijgt. Hopelijk word de game goed opgepoetst. Maar blijft t kwa gamepplay en engine t zelfde. Deze games heb ik zoooooo grijs gespeeld.. Zelfde liedje voor Dave mirra’s pro BMX Man die game was toen ook zo gaaf

  Jammer dat die bmx games helemaal weg zijn… Ja je hebt pipe…. Maar das toch niet een volwaardige AAA game

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Zou zo graag ook een SSX Remaster of een nieuwe SSX willen zien. Wat een toffe game was dat zeg! Maar dit is ook zeker niet slecht. Heb vroeger ook veel uurtjes gestoken in de Tony Hawk games. Ziet er tof uit ook!