Devolver Digital organiseert digitaal event, maar weet zelf nog niet wanneer

Het altijd lollige en soms ietwat lugubere Devolver Digital heeft laten weten ook van de partij te zijn wanneer het op het hosten van een digitaal E3-alternatief aankomt. De luitjes daar weten alleen nog niet wanneer, maar garanderen al wel dat het een toffe bedoeling wordt.

Ergens dit jaar gaan we dus nog gezegend worden met – zoals ze het zelf noemen – Devolver Direct 2020, een digitaal event waarin de tegendraadse indie-uitgever de trouwe achterban zal inlichten over wat er op de korte en lange termijn zit aan te komen. Maar ja… wanneer? Jammer genoeg weten ze dat zelf ook nog niet, en dat is allemaal te wijten aan de “onzekere tijden”. Mocht je geen idee hebben waar men naar refereert, sla de krant even open (zo oldschool…) of check je favo nieuws-app. Of steek gewoon even je hoofd uit het raam.

Over de inhoud van deze Devolver Direct valt ook nog te speculeren, maar de kans is vrij groot dat het aankomende Fall Guys, Carrion, Sludge Life en Serious Sam 4 een deel gaan uitmaken van de presentatie. Of de mentaal instabiele en zwaar psychopathische Nina Struthers de hele zooi weer aan elkaar lult, ik mag het op zijn minst hopen.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Games van Devolver Digital boeien mij over het algemeen niet, maar de show is altijd goud! Bring it on!