Strategiegame Ashes of the Singularity: Escalation gratis te scoren via Humble Bundle

Het ‘nederige’ Humble Bundle heeft voor de thuisblijvers weer een klein presentje in petto, al is het maar even. De Steam-versie van Oxide Games’ strategiegame Ashes of the Singularity: Escalation kan met gesloten beurs worden binnen gehengeld, mits je dat nog voor de 10e van de maand doet.

Uiteraard hangt er nog een kleine ‘quid pro quo’ aan deze deal vast, zoals dat bij elke freebie van Humble Bundle het geval is. Het concern zou namelijk ook graag willen zien dat je jezelf abonneert op de nieuwsbrief. Heb je die overeenkomst in het verleden al met ze gesloten, dan hoeft dat natuurlijk niet nog een keer te doen.

Het in 2016 verschenen en grotendeels positief ontvangen Ashes of the Singularity: Escalation is een real-time strategygame welke in een heerlijk futuristisch sausje is gedrapeerd. De game valt zowel online als solo te spelen, dus voor de RTS-mensen onder ons is er eigenlijk geen reden om deze deal niet aan te pakken. Want hey…

Mocht je dus interesse hebben en vlot een krappe drie tientjes willen besparen, begeef je dan als de wiedeweerga richting Humble Bundle en claim die game. Je hebt nog een paar dagen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren