Call of the Sea onthuld voor pc en Xbox Series X

Op de Inside Xbox-stream regent het nieuwe titels, waarvan ook bijzonder veel nieuwe IP’s. Zo ook Call of the Sea, waarvan we een stijlvolle trailer kregen te zien. Tevens werd daarin verwezen naar de website voor de game, waar we meer informatie kunnen lezen.

In Call of the Sea speel je in de eerste persoon als Norah, die in de jaren ’30 haar man kwijtraakt als die op een expeditie gaat. In de zoektocht komt Norah op een eiland in het Zuid-Pacifische gebied, waar menig geheim zich schuilhoudt.

Het eiland biedt mooie uitzichten, maar ook verloren ruïnes en occulte mysteries. Ook belooft Call of the Sea een diep verhaal van zelfontdekking en mysterie. Norah wordt ingesproken door Cissy Jones, die we ook kennen uit Firewatch en The Walking Dead.

We weten dat de game dus naar de Xbox Series X komt, aangezien elke game op deze Inside Xbox beter moet draaien op de nieuwe console van Microsoft. Ook staat op de officiële website een verwijzing naar de Steam-pagina, dus ook op pc zal de game te spelen zijn. Het is nog niet bekend of Call of the Sea ook naar PlayStation-consoles komt.

Check hieronder de onthullingstrailer.

Meer Call of the Sea

  1.   
    BozeBever's avatar

    Kreeg er een hoog Campo Santo/Olly Moss/Shape of Water gevoel bij. (Ook buiten de stem om). En moet toegeven dat dit er prachtig uit ziet! Misschien niet datgene dat de kracht van de nieuwe Xbox laat zien, maar ik kan altijd meer genieten van dit soort games dan launchgames die enkel laten zien hoeveel pracht er op je beeldscherm tevoorschijn kan worden gebracht.

  2.   
    CozierMass's avatar

    Enige game die me kon boeien tijdens de presentatie! Give me!