Lego Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt eind dit jaar

Het is Star Wars dag op deze May the Fourth en dus zijn er veel aankondigingen binnen de wereld van Jedi en de Force! Niet alleen is er een update voor Jedi Fallen Order verschenen en komt Vader Immortal naar PSRV, ook is aangekondigd dat Lego Star Wars: The Skywalker Saga eind dit jaar zal verschijnen. Eerste beelden zijn er nog niet, maar die zullen ongetwijfeld binnenkort volgen, want de game zou eerst tijdens E3 worden aangekondigd. Wel heeft starwars.com een aantal nieuwe screenshots geplaatst.

Nu is Star Wars natuurlijk geen onbekende franchise voor de Lego-reeks, want op de twee laatste films na zijn er al games verschenen voor alle Skywalker-films. Deze nieuwe bundel zal alle eerder verschenen games bevatten, namelijk Lego Star Wars The Complete Saga en Lego Star Wars The Force Awakens, maar ook nieuwe games met als thema Episode 8: The Last Jedi en Episode 9: The Rise of Skywalker.

In de game kun je met meer dan 500 Star Wars-personages aan de slag gaan, zowel bekende als onbekende. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar eind 2020 moet de game verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4, pc en de Nintendo Switch.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Heurlijke game om relaxed te spelen. (Of ruziënd co-op met dochter)…