Vader Immortal: A Star Wars VR Series komt naar de PlayStation VR

Vader Immortal: A Star Wars VR Series – de driedelige VR ervaring waarin ‘s-werelds favoriete ruimte-hijger Darth Vader centraal staat – komt naar de PlayStation VR. Dit heeft ontwikkelaar ILMxLAB vandaag op diens website uit de doeken gedaan. Dit is uiteraard geweldig nieuws voor alle mensen die er stierlijk van baalden dat de game alleen op de Oculus-headsets te spelen was, incluis ik. Want ja, ook ik vond ‘the lack of PSVR support… disturbing’.

Maar goed, het is ILMxLAB vergeven, want het team heeft ‘may the fourth’ – een feestelijke dag voor eenieder die ‘the Force’ een warm hart toedraagt – benut om dit nieuws de wereld in te slingeren. De van origine uit drie delen bestaande game zal als één game aan de PlayStation VR-garde worden gepresenteerd. Geen idee wat je jezelf erbij moet voorstellen? Klik hieronder op play en ‘look on it with your own eyes’

En, wat denk je ervan? Ben je er klaar voor om in de huid van een lightsaber-zwaaiende smokkelaar te kruipen en virtueel de wereld van deze iconische Sith Lord te betreden? Is het antwoord daarop “ja”, dan hoef je nog maar heel eventjes geduld te hebben, gezien deze al best snel verschijnt. Oké, misschien niet Millenium Falcon-snel (want iedereen weet dat die hoop schroot de Kessel run in minder dan 12 parsec voltooide…), maar wel nog deze zomer.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Lijkt me leuk. Eerst even m’n PSVR afstoffen…