Hackers zitten achter gelekte beelden The Last of Us Part 2

Een week nadat de zeer spoilergevoelige beelden van The Last of Us Part 2 op het internet zijn verschenen, bleef nog altijd het antwoord uit over de oorsprong van deze beelden. Eerder deelde Sony Interactive Entertainment (SIE) dat de bron van de beelden afkomstig is van iemand die niet aangesloten is bij Naughty Dog of SIE.

De afkomst van de beelden is misschien wel in hetzelfde huis te vinden, alleen in een geheel andere hoek. Hackers hebben in een patch voor een geheel andere game van Naughty Dog een beveiligingsprobleem gevonden, die ze nu gebruikt hebben om toegang te krijgen tot de server van Naughty Dog waar de gameplaybeelden van The Last of Us Part 2 op te vinden waren.

Een dag nadat de spoilergevoelige gameplaybeelden te vinden waren, is bekendgemaakt dat The Last of Us Part 2 op 19 juni voor de PlayStation 4 verschijnt en Ghost of Tsushima met een kleine maand is uitgesteld naar 19 juli. Of dit daarentegen een causaal verband is, valt te betwijfelen.

Vooralsnog geven we je mee om niet te gaan zoeken naar de gelekte beelden, het kan je spelervaring behoorlijk verpesten. Mocht je toch de noodzaak zien om de gameplaybeelden op te zoeken, houd dit dan vooral voor jezelf.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Echt heel triest

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Wat n no lifers, alsof gamers zitten te wachten op spoilers.

 3.   
  mmx's avatar

  Onzin,in Juni kunnen we aan de slag .

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Maakt me niet uit wie het was, de spoilers hebben me weer een paar tientjes bespaard dus mijn dank hebben ze

 5.   
  OnOwned's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: Yeah. Het is niet goed te keuren, maar zestig euro besparen in deze tijden is toch lekker.