Gamersnet Podcast #102 | Is de nieuwe Assassin’s Creed het Valhalla?

We maken ons op voor één van de langste afleveringen van de Gamersnet Podcast, want onze Salim en Peter hebben er megaveel zin in! Natuurlijk worden de gespeelde games van deze week besproken, waaronder Animal Crossing, Assassin’s Creed Unity, Jedi Fallen Order, The Old Republic en nog veel meer!

Natuurlijk is de eerste trailer van Assassin’s Creed Valhalla het hoofdonderwerp en de heren nemen de volledige trailer door! Salim heeft mooie theorieën en de beide heren hebben enorm veel zin in de game. Tot slotte hebben we de eerste parody ooit in de GN Podcast, namelijk een interview met de creative director van de game!

Heel veel plezier met de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Quarthur's avatar

  top-aflevering mannen! Hilarisch, ga zo door!

 2.   
  Sa.'s avatar

  @Quarthur: Thanks man!

 3.   
  segin's avatar

  Leuk dat jullie mijn mail hebben behandeld.

  En fantastisch stukje komedie! Heb me stuk gelachen. Zeker vaker doen, voegt wat toe aan de veelzijdigheid van de show. 🙂