Assassin’s Creed Valhalla bevat berijdbare wolven

Met de aankondiging van Assassin’s Creed Valhalla is inmiddels bekend dat de nieuwste iteratie uit de franchise gaat plaatsvinden in Engeland gedurende het Vikingtijdperk. Stukje bij beetje drijven meer details over de game naar boven, zo ook nu weer.

In Assassin’s Creed Origins en Odyssey heb je de beschikking over diverse mounts. Deze berijdbare beesten en voertuigen dienen vanzelfsprekend als transportatie middel in de grote virtuele open wereld, wat opgefleurd wordt door de vele keuzes. Je kan natuurlijk een doodnormaal paard kiezen, maar je kunt ook de wereld onveilig maken met een trouwe kameel, fabelachtige eenhoorn of zelfs een mythische pegasus.

Assassin’s Creed Valhalla gaat er in ieder geval een stapje bovenop doen. Als pre-order bonus bij Amazon krijg je namelijk de wolf Hati als presentje bij de game. Dit kan er ook weer op duiden dat Ragnarok deel gaat uitmaken van Valhalla. Wanneer Hati de maan verslindt en zijn broer Sköll hetzelfde doet met de zon, is Ragnarok een feit.

Dat laatste blijft echter nog zeer speculatief. Wat echter wel zeker is, is dat Assassin’s Creed Valhalla in het najaar van 2020 verschijnt voor de pc, Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren