Zeer spoilergevoelige beelden The Last of Us Part 2 gelekt

Mits het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, was het nu nog iets meer dan een maand ongeduldig wachten geweest om The Last of Us Part 2 eindelijk in handen te hebben. Hoewel nog altijd onduidelijk is wanneer het vervolg op The Last of Us precies het licht gaat zien, zijn er vandaag nieuwe beelden gelekt.

Hoewel Sony zeer snel was met het verwijderen van de beelden op YouTube, zijn er inmiddels verschillende kopie├źn opgedoken. De gameplaybeelden bevatten echter derhalve spoiler gevoelige informatie, dat bij het bekijken van de beelden de uiteindelijk spelervaring behoorlijk verpest kan worden. Daarom heb ik besloten om geen verdere informatie te delen over de herkomst van deze beelden.

Dit nieuwtje dient dan ook vooral als een waarschuwing om niet op zoek te gaan naar deze beelden. Mocht je toch de noodzaak zien om de beelden op te zoeken, houd dit dan vooral voor jezelf.

 1.   
  mmx's avatar

  Misschien word dit wel net zoiets als death standing voor de een een totaal mislukte game en voor de ander een hype.Ik denk dat het eerste deel moeilijk te overtreffen is.het duurt te lang.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  @mmx:

  Nou, ik kan mij echt niet voorstellen dat deel 2 slecht wordt hoor. Dit wordt weer een pracht game zoals we dat gewend zijn van the last of us. Ze kunnen het bij mij in ieder geval niet snel verpesten.

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Sander Klijn, thx voor de waarschuwing. Sommige gamers zijn zo dom, ze gaan gewoon expres op zoek naar spoilers. Waarom zou je dat willen? Ik snap al die mensen niet die dit soort dingen lekken en mensen die daarnaar opzoek gaan al helemaal niet.

  Ik zelf kijk zelden trailers van films of games. Nadeel is dat ik vaker een miskoop heb dan de gemiddelde gamer. Maar voordeel is wel dat ik 100% verrast wordt als ik de film/game opstart. Ik wil geen WOW effect bij een misleidend game/film trailer. Ik wil een WOW effect als ik hem pas zelf opstart.

  Bij zo een trailer zie je al vaak de hoogtepunten, ja wat heeft het dan nog voor nut denk ik dan. Of je ze zetten de vetstz momenten in de trailer en valt het voor de rest wel mee als je zelf aan de slag gaat.

  Mjah misschien ben ik zelf wel gewoon raar ­čśÇ

 4.   
  3DMaster's avatar

  @TurkÔÇôLife: @TurkÔÇôLife: Om te zorgen dat je geen geld aan troep uitgeeft?

 5.   
  mmx's avatar

  @TurkÔÇôLife: 19 juni komt hij eindelijk uit.ik ben benieuwd.