Gamersnet Podcast #101 | In de ban van Animal Crossing

Het is weer tijd voor een nieuwe Gamersnet Podcast, waarin Salim en Peter de week in videogames doornemen. Salim is niet alleen bezig met Call of Duty Warzone, maar ook met Minecraft! Peter is in de val die Animal Crossing heet gevallen en is ongezond verslaafd geraakt. Ook heeft hij Knights of the Old Republic weer eens uitgespeeld en is hij bezig met Star Wars Jedi Fallen Order.

Daarnaast maken de heren zich enorm druk over de richting van Ubisoft in hun games, naar aanleiding van Salims avonturen in Assassin’s Creed Odyssey. We bespreken ook Call of Duty 2020 en de geruchten dat deze zich in Vietnam zou gaan afspelen en het uitstel van Death Stranding. Kortom! Genoeg te beleven!.

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  JohnClark's avatar

  Heb ACO Gold vorig jaar gekocht in de Ubishop tijdens een korting actie 50 eu ipv 100.
  In de eenvoud en simpelheid van veel missies en sidequests heeft Salim wel gelijk. Maar ik schrijf het spel zeker niet af en al helemaal niet als AC fan.
  Maar wat een prachtig vormgegeven spel. Heel Griekenland zit er in, de map is super groot. Van de groene natuur in Macedonië tot het dorre rotsige eiland Kreta. Je zou er zo op vakantie gaan.
  Met alle DLC (Gold, Season Pass) en alle missies en normale sidequests gedaan te hebben zit ik maar liefs op 255 uur en dat voor maar 50 eu. Das best veel maar ja je volgt ook het hele leven van Alexios (of Kassandra) inclusief de fantasierijke onderwereld.

 2.   
  Zorroberner's avatar

  Met SWTOR, levellen is soepeler als vroeger, je kan gewoon de Class Quests spelen en de main quest line van de planeten en dan heb je genoeg xp, plus nu dubbel XP event. Dus Peter grote aanrader om dat toch weer te doen, ff alle verhaal dingen weer meekrijgen en dan die uitbreidingen spelen. Speel nu zelf als Sith Sorcerer zit er heerlijk in.

  En met AC Odyssey, vond zelf vooral vet om al die cultists op te sporen en te onthullen, elke quest is misschien te veel, maar vond het een geweldig spel, ga binnenkort aan de uitbreidingen beginnen.

 3.   
  segin's avatar

  Jongens dit is echt mijn favoriete gaming podcast. Heerlijke humor maar des te belangrijker inhoudelijke kritieken en discussies. Blijf aub zo doorgaan!

  Komen er in de toekomst ook weer GN Podcast Reviews? Die vond ik ook altijd fijn om te luisteren.

  En overweeg om een sponsor voor de podcast te vinden. Misschien makelijker gezegd dan gedaan, maar ik denk dat dat een lucratiever verdienmodel is dan de Patreon.

 4.   
  Petor's avatar

  @Zorroberner: Hey! Onwijs bedankt voor je reactie! Ik heb de game van de week weer opgestart met een level 56 Jedi Knight, maar ik zie echt door de bomen het bos niet meer, maar wil eigenlijk ook geen level 1 character meer starten. Wellicht kun je me eens een uurtje rondleiden? PM me gerust 😉

 5.   
  Petor's avatar

  @segin: Bedankt voor je complimenten! En ja een sponsor vinden… We blijven het proberen, maar welke uitgever zou daar de ballen voor hebben met onze ongezouten meningen :-). Bij grote games zullen we zeker weer reviews opnemen, maar nu staat er in ieder geval een nieuwe GN Fanzone voor je klaar!

 6.   
  Kanariezaad's avatar

  Heerlijke podcast om tijdens de wandeling met de hond te beluisteren. Menig maal al vreemd bekeken geweest wanneer ik plots luid begin te lachen. Jongens, wat zijn jullie een topduo! Doe zo voort.

  Groeten uit Sint-Pieters-Leeuw, Belgie

 7.   
  Petor's avatar

  @Kanariezaad: Bedankt voor je leuke reactie! Mijn kat Lenny doet de groetjes aan je hond! 🙂