Nieuwe bewoners en locaties in aanstaande Animal Crossing update

Nintendo heeft een trailer naar buiten gebracht waarin ze de plannen delen voor Animal Crossing: New Horizons voor de komende maanden. Nu het paas-event afgelopen is kunnen we ons opmaken voor verschillende evenementen die plaats zullen vinden tussen 23 april en eind juni. Daarnaast worden er ook inhoudelijke gameplay-elementen toegevoegd.

We beginnen met de update van 23 april aanstaande, die onder andere een nieuwe winkel zal toevoegen. Leif zal een Garden Shop naar de wereld brengen, waar je decoratieve spulletjes kunt kopen voor in de tuin. Ook zijn er verschillende zaden verkrijgbaar.

Naar Leif zal ook een karakter genaamd Joll Red worden toegevoegd. Hij zal zo nu en dan aanmeren met zijn schip en hij verkoopt verschillende kunstwerken. Net zoals in eerdere games uit de serie zal niet alles wat hij verkoopt echt zijn, want hij is ook druk bezig me vervalsingen. De niet-vervalste werken kunnen worden gedoneerd aan het museum, die daarvoor wordt uitgebreid met een galerij.

Naast bovenstaande toevoegingen kunnen we ons ook opmaken voor een aantal ingame-evenementen:

23 april – 4 mei: Nature Day
Om Nature Day te vieren kun je in deze periode extra Nook Miles verdienen met bezigheden die goed zijn voor de natuur. Dat kan bijvoorbeeld zijn het planten van bomen of het water geven van planten.

1 mei – 7 mei: May Day Tour
In de eerste week van mei kunnen spelers éénmalig een May Day-ticket gebruiken om naar een uniek eiland te gaan, die behoorlijk verschillend is van de eilanden die je al gewend bent.

18 mei – 31 mei: International Museum Day
Om de internationale museumdag te vieren wordt er een stempelwedstrijd georganiseerd in het museum. Je krijgt een stempelkaart waarna je verschillende locaties in het museum kan bezoeken om stempels op te halen. Natuurlijk zijn er ook unieke ingame beloningen aan gekoppeld.

1 juni – 30 juni: Wedding Season
De maand juni staat in het teken van het huwelijk. Spelers kunnen naar Harvey’s Island reizen om het echtpaar Reese en Cyrus te ontmoeten. Je kunt ze ook helpen met de perfecte trouwlocatie en trouwfoto’s. In ruil daarvoor kun je spullen verdienen die allemaal in het teken staan van het huwelijk.

Er is de komende tijd genoeg te beleven in Animal Crosing: New Horizons. Hoewel we snappen dat we aan de late kant zijn, zal er ook heel snel een review verschijnen op Gamersnet.nl. Jawel, de schrijver van dit bericht is namelijk enorm verslaafd aan het spel…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren