Dankzij annuleren E3 2020 mogelijk al snel grote onthullingen

Het annuleren van de E3 2020 was voor veel liefhebbers erg jammer, maar uiteraard geen grote verrassing. Door de coronapandemie kan de gamebeurs niet doorgaan, net zoals de Gamescom. Doordat de E3 straks in juni niet doorgaat, zoeken veel uitgevers en ontwikkelaars naar andere momenten om te shinen met hun nieuwste projecten. Volgens een tweet van analist Daniel Ahmad van Niko Partners zal dit ertoe leiden dat we veel grote onthullingen al snel kunnen verwachten.

Ahmad gaf nog geen specifieke details, maar hij suggereerde wel dat diverse onthullingen “veel eerder” dan de E3-periode gaan gebeuren. Sommige uitgevers zullen alsnog de E3-week in juni benutten en anderen kiezen mogelijk voor lang uitstel, aldus Ahmad. Toch heeft Ahmad vaker correcte voorspellingen gedaan en lijkt er wel degelijk veel op komst, nog voordat de E3 2020 plaats zou vinden.

Zo meldt VGC dat Sony van plan was om een grootschalig PlayStation 5 reveal event te houden volgende maand. Het is echter onduidelijk of die plannen onveranderd zijn. De lancering zou ondanks de coronacrisis ongewijzigd zijn. Microsoft zou naar verluidt ook ergens in mei een groot evenement houden, speciaal voor de Xbox Series X.

 1.   
  mmx's avatar

  Mooi,laat maar komen

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Omg ik krijg kriebels. Ps5 onthulling, mag ik huilen?

 3.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: jij mag huilen van geluk geen probleem.Ik ben ook benieuwd naar de PS5 net als jij.

 4.   
  Turk–Life's avatar

  @mmx: ja kan niet wachten!