Gamersnet.nl

Prijsvraag: Maak kans op 15 euro tegoed voor de Ubisoft Store!

Het zijn rare tijden en veel van ons kunnen niet meer doen dan het spelen van heel veel videogames. Ubisoft wil daar een handje mee helpen en geeft jullie de kans op 15 euro tegoed voor in de Ubisoft Store! We mogen drie van deze kortingscodes weggeven! Heel graag willen we van jou weten waarom jij deze toffe prijs verdient! De leukste reacties in de comments worden beloond met een code! Overigens geven we twee codes weg via Gamersnet en één via ons Twitteraccount!

Volgende week zullen we drie winnaars bekend maken. Heel veel succes!

Over de Ubisoft Store:
De Ubisoft Store is dé plek voor al jouw Ubisoft-producten. Bij de Ubisoft Store geniet je altijd van 20% korting bij het inwisselen van 100 Club Units. Daarnaast vind je bij de Ubisoft Store Exclusieve Collector’s Editions & Collectibles, profiteer je elke week van nieuwe aanbiedingen, heb je pre-ordervoordelen én gratis verzending vanaf € 30,-. Wist je ook dat Ubisoft zijn eigen pc-platform heeft? Hier geniet je van dezelfde voordelen en acties als op de Ubisoft Webstore. Daarnaast kan je via de Uplay Launcher jouw Ubisoft-game preloaden, zodat je zeker weet dat jij als eerste speelt! Ben je nog niet bekend met de Uplay Launcher? Download hem dan meteen hier!

Algemene voorwaarden:
Bij het inwisselen van de code ontvangen klanten eenmalig €15,- op een gehele order. De coupon is NIET combineerbaar met Club Units korting en niet geldig op Pre-orders en Virtual Currency. Wel combineerbaar met lopende kortingen. De coupon moet in één keer worden uitgegeven. Daarnaast enkel in te wisselen op de Nederlandse website: https://store.ubi.com/nl

De code kan ingewisseld worden t/m 31 mei 23:45.