Loadout-drops weer duurder in Warzone

Het derde seizoen van Call of Duty Warzone is hier en dat brengt een aantal nieuwe elementen in de game. Er is een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd en er is veel nieuwe content te vinden. Ook is de prijs van een Loadout Drop wederom verhoogd. Nog geen twee weken geleden werd dat al een keer gedaan en nu gaan we nog een stap verder waardoor het nu 10.000 dollar kost.

Natuurlijk zijn er nog meer aanpassingen gedaan, zo is er geen bloed meer aanwezig en zal je beeld niet langer meer flikkeren als je in de Gulag aan het wachten bent. Ook krijg je nu te zien hoe ver je van je teamgenoten bent verwijderd om Warzone BR en Plunder. Ook wordt de audio van kogels beter geblokkeerd door gebouwen. De volledige lijst met patches is hier te bekijken.

Gisteren al wisten we een aantal van de nieuwe functies van seizoen 3 te delen.

  1.   
    pjew's avatar

    + squad mode voor 4 personen

  2.   
    Heccer's avatar

    Ja liep er ook al tegen aan. Maar er zijn veel meer en betere guns nu te vinden. En ach er komt altijd een loadout drop. Vermaak me goed met warzone. Ben normaal niet zo van de multiplayers maar dit vind ik wel kicken. Hopelijk doen ze wat aan die hackers verlies liever dan zo spelen.