Eerste informatie Modern Warfare Season 3

Activision heeft middels een tweet meer informatie naar buiten gebracht over het derde seizoen van Modern Warfare. Hoewel onderstaande tweet alleen een afbeelding bevat, kunnen we er we veel informatie uit halen. Allereerst zijn er drie nieuwe personages te zien, wat moet duiden op drie nieuwe Operators.

Daarnaast zijn op de achtergrond twee nieuwe omgevingen te zien die ook nog eens zeer herkenbaar zijn. De ene is Backlot, waar eerder informatie over is gevonden in de broncode van de game. De andere moet Village zijn, ook ook eerder geruchten over gingen. We verwachten dat het derde seizoen wederom een Battle Pass zal bevatten, met nieuwe wapens, tokens en watches. Season 3 zal morgen verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik moet zeggen, ik vermaak me erg goed met Warzone. Zowel solo als met wat vrienden. Voor nu is het mijn favo battleroyale game. Zin in seizoen 3!Las ook ergens dat private matches en duos en matches met 4 of 5 teamleden een optie zijn. Dat zou wel erg tof zijn ook.