LEGO Super Mario Adventures beschikbaar vanaf augustus

Fysiek aan de slag met jouw favoriete loodgieter? Dat kan met de pas aangekondigde samenwerking tussen Nintendo en LEGO. We hebben al een voorproefje gekregen hoe dit eruit gaat zien, maar wanneer we de sets konden verwachten was vooralsnog onbekend. Nu wordt duidelijk dat we in de zomer aan de slag kunnen met deze bijzondere samenwerking.

Al je avonturen gaan beginnen met de zogenaamde Mario Starter Course. Deze set wordt een entry point genoemd en is nodig voor eventuele uitbreidingen. De starter set gaat over de toonbank voor een prijs van €59,99. Ook zijn er bij release twee uitbreidingsets beschikbaar: The Piranha Plant Power Slide Expansion Set (€29,99) en Bowser Castle Boss Battle Expansion Set (€99,99). De sets zijn bestemd voor kinderen van zes jaar en ouder.

Naast de fysieke sets is er ook een gratis LEGO Super Mario app beschikbaar. Deze app “ondersteunt de fysieke spel ervaring”. Ook zijn er digitale bouwinstructies beschikbaar en kun je je ideeën met je al je vriendjes en ‘dinnetjes delen.

Deze samenwerking tussen LEGO en Nintendo is vanaf 1 augustus 2020 in de schappen te vinden. De verwachting is dat de sets binnenkort via de officiële LEGO-website beschikbaar zijn voor pre-order.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    hell yeah zo fan van lego games