Gaat Nintendo remasters van Mario-games uitbrengen in 2020?

Ieders favoriete loodgieter mag dit jaar alweer 35 kaarsjes uitblazen. Volgens verschillende bronnen zal Nintendo de verjaardag van ieders jeugdheld niet zomaar voorbij laten gaan. Er zouden plannen zijn om (bijna) alle titels in de Super Mario Bros. reeks een remaster te geven op de Nintendo Switch. Yes, please!

Volgens de bronnen zouden er naast remasters ook nieuwe games komen in 2020, waaronder een nieuw deel van de Paper Mario-serie. Het nieuws zou eigenlijk tijdens de E3 van dit jaar wereldkundig worden gemaakt, maar deze is natuurlijk geannuleerd. Naast nieuwe games zou er ook nieuws naar buiten komen over het Super Nintendo World pretpark in samenwerking met Universal. Ook zijn de twee bezig met een geanimeerde Super Mario film.

Nintendo zegt niet te reageren op geruchten en houdt zich voorlopig nog stil. Het is dus afwachten of we dit jaar inderdaad op de Switch onze jeugd kunnen herbeleven. In de tussentijd zijn we benieuwd welke Mario-remasters jij graag zou willen zien. Laat het ons weten in de comments!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren