Update Modern Warfare bevat details Season 3 en MW2 Remaster

De eerder verwachte update voor Call of Duty: Modern Warfare is inmiddels alsnog verschenen. Enkele fanatieke gamers hebben de update weer eens stevig doorzocht op mogelijke hints naar nieuwe content. En hints hebben ze zeker gevonden…

In de bestanden van de update staat namelijk een verwijzing naar een advertentie van de veel besproken Modern Warfare 2 Campaign Remaster. Het lijkt dus niet meer lang te duren voor men deze remaster officieel gaat aankondigen. De kans bestaat dat deze remaster van de Modern Warfare 2 campaign in eerste instantie verbonden zal zijn aan Modern Warfare. Zo was eerder ook de Call of Duty 4 Modern Warfare remaster in het begin gekoppeld aan Call of Duty Infinite Warfare.

Verder duiken er ook details op van het derde Modern Warfare-seizoen. Season 2 is inmiddels alweer anderhalve maand onderweg en dus is het interessant om te zien wat er aan details zijn ontdekt omtrent Season 3. Als we de gevonden data mogen geloven, krijgen we straks in elk geval de klassieke Call of Duty 4-map Backlot in Modern Warfare. Ook de map Village uit Modern Warfare 3 lijkt onderdeel te zijn van Season 3.

Verder brengt het derde seizoen twee nieuwe wapens met zich mee: de SKS sniper en Renetti pistool. Alex en Ronin zijn naar verluidt de namen van twee nieuwe Operators.

Als ontwikkelaar Infinity Ward het gebruikelijke schema aanhoudt, zal Modern Warfare Season 3 op 7 april van start gaan. Op deze dag stopt in elk geval Season 2 volgens de huidige planning.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren