Rainbow Six Siege skins maffia evenement opgedoken

Nadat gisteren in een ander nieuwtje al het een en ander van een nieuw evenement in Rainbow Six Siege was uitgelekt, dat geheel in het teken staat van de maffia, zijn er vandaag weer nieuwe beelden opgedoken over het komende evenement.

Waar eveneens gisteren uit de doeken is gedaan dat liefst tien verschillende operators een skin krijgen die gekoppeld zijn aan het event, namelijk Amaru, Echo, Fuze, Gridlock, Hibana, Kaid, Maestro, Maverick, Wamai en Warden, zijn er nu ook diverse screenshots opgedoken met daarin de skins voor de operators.

Dat is echter niet alles. Ook zijn er enkele operator cards opgedoken van diezelfde operators. Waarschijnlijk zijn deze operator cards alleen zichtbaar in de speciale Stolen Goods mode van het evenement en niet in een normale game, zoals ook het geval was bij de Road to Six Invitational-event.

Wanneer de zogenaamde Gangster Destruction precies van start gaat, is voor nu nog onduidelijk. Het is aannemelijk dat er eerst een vervolg op de 1 aprilgrap Rainbow is Magic, voordat het Gangster Destruction event gaat plaatsvinden. Waarschijnlijk zal dit dan ook pas ergens in de maand juni zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren