Meer informatie over Expansion Pass Pokémon Sword & Shield

In januari werd al aangekondigd dat Pokémon Sword en Shield een Expansion Pass gaan krijgen, bestaande uit Isle of Armor en The Crown Tundra. Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag werd wat meer uitgewijd over die eerste expansion.

In Isle of Armor ga je naar een dojo om je gevechtsvaardigheden nog verder aan te scherpen. Daar krijg je van Master Mustard de legendarische Pokémon Kubfu. Daarmee ga je een van de twee Towers of Two Fists uitdagen. Daarbij kun je kiezen uit de Tower of Darkness en de Tower of Waters. Afhankelijk van je keuze evolueert je Kubfu in een Urshifu die of de Single Strike Style kent, of de Rapid Strike Style.

Ook krijg je na het verslaan van de Tower of Darkness of de Tower of Waters toegang tot de Gigantamax-vorm van je geëvolueerde starter-Pokémon. Rilaboom krijgt daarbij een volledig drumstel tot zijn beschikking, waarmee hij G-Max Drumsolo’s kan spelen. Cinderace krijgt de aanval G-Max Fireball en Intelleon krijgt de beschikking over een ware sniper tower van waar hij (of zij) zijn tegenstanders tot pulp schiet met G-Max Hydro Snipe. Deze aanvallen negeren de Abilities van je opponenten.

Ook wordt er een aantal cosmetische items toegevoegd middels de Expansion Pass. Denk daarbij aan nieuwe kleding, maar ook aan nieuwe achtergronden en effecten voor je Trainer Card. Ook is er een bonus aangekondigd voor vroege kopers, namelijk een nieuwe outfit. Deze ontvang je als je de Expansion Pass vóór 31 augustus koopt, dus je hebt de tijd om de reviews af te wachten.

Isle of Armor, het eerste deel van de Expansion Pass voor Pokémon Sword en Shield, verschijnt eind juni.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren