Nintendo doneert mondkapjes in strijd tegen corona

De coronacrisis brengt ons meer dan alleen zorgen en lege supermarkt-schappen. In sommige gevallen brengt het ook het beste in de mens naar boven. In ieder geval lijkt dat te gelden voor Nintendo of America. Het bedrijf doneert 9500 mondkapjes aan mensen die het harder nodig hebben dan zij.

In een statement laat de gemeente North Bend in Washington weten dat Nintendo hen een groot aantal mondkapjes heeft geschonken. Nintendo kocht de beschermingsmaskers in eerste instantie voor eigen veiligheid. Uiteindelijk kwamen ze tot de realisatie dat de maskers elders harder nodig waren, waardoor ze de beslissing hebben gemaakt om ze te doneren aan de stad waar Nintendo of America is gevestigd. North Bend laat in het statement weten erg dankbaar te zijn voor deze geschonken items.

Het is helaas slechts één positief bericht tussen al de negatieve berichten omtrent COVID-19. Zo heeft PSN, nadat verschillende streamingsdiensten hetzelfde deden, een lagere downloadsnelheid om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan blijven maken van de services.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren