Update: De gratis PlayStation Plus-games van april 2020 zijn uitgelekt

Update: Zojuist heeft PlayStation bevestigd dat Uncharted 4 en DiRT Rally 2.0 de gratis PlayStation Plus-games van de maand april zijn. Vanaf 7 april zijn de twee titels gratis te bemachtigen voor een ieder die over een PlayStation Plus-abonnement beschikt. Vergeet ook zeker niet om voor die tijd de Plus-games van deze maand nog even te binnen te hengelen!

Origineel: Waar normaliter PlayStation diens gratis PlayStation Plus-games voor de volgende maand op de laatste woensdag van de maand onthuld, is het ditmaal iets anders gelopen dan volgens planning.

Op het kanaal van PlayStation Access, een kanaal die volledig in het teken staat van PlayStation, is een verborgen video te vinden met daarin de tweetal aan games die in april gratis te claimen zijn voor de mensen met een PlayStation Plus-abonnement. Inmiddels is de video niet meer te bewonderen via YouTube.

Uncharted 4: A Thief’s End is misschien wel de grootste klapper van deze maand. Het (tot op heden) laatste Uncharted-game waarin Nathan Drake centraal staat. In deze game ga je dan ook op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery.

Daarnaast kan je deze maand toch nog digitaal de buitenwereld bewonderen in DiRT Rally 2.0. Dat het een goede titel is kan je opmaken uit onze review, wij van Gamersnet hebben de game zelfs met een 9.0 beoordeeld.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Oeh Dirt Rally 2 is wel netjes. Lekker janken met mn stuurtje

 2.   
  Mike Gevers's avatar

  Komt dat even goed uit, Uncharted 4 maakt voor mij de serie compleet. Ik heb op de een of andere manier wel The Lost Legacy in bezit, maar A Thief’s End ontbrak nog

 3.   
  BozeBever's avatar

  Dirt Rally 2 is toch wel, naast Richard Burns Rally, de pinnacle als het gaat om rally in VR. Leuk voor diegene met playstation VR, en een racesetje… Anders helaas niet leuk en goed te spelen met een controller.