Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgen vandaag update

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgen vandaag weer een nieuwe update. Voor Warzone brengt de update vooral nieuwe wapens. Het arsenaal van deze gratis te spelen Call of Duty wordt uitgebreid met de 725 shotgun, MK2 Carbine, EBR-14 marksman rifle en .50 GS. Alle vier de wapens verschijnen als ‘common‘ en ‘uncommon‘ variant.

De multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare wordt met de update voorzien van een nieuwe map. De map werd aan het begin van Season 2 al getoond en is Khandor Hideout. Deze map speelt zich af in Urzikistan en biedt ruimte aan 6-vs-6 spelers.

De Store van Modern Warfare wordt ook voorzien van een nieuwe Operator Bundle voor Talon. Hij is een Coalition Operator en wordt vergezeld door zijn hond, die onderdeel uitmaakt van een brute finishing move. Talons’ bundel bevat ook twee blueprints voor wapens en twee tiers om direct over te slaan.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft niet gemeld wanneer de update zal verschijnen, maar het zal waarschijnlijk rond de gebruikelijke tijd van 19:00 uur zijn. De nieuwe content zal echter pas 12 uur later te gebruiken zijn in de game, dus vanaf morgenvroeg.

  1.   
    jimmymenNL's avatar

    De update is uitgesteld las ik en ze weten niet waarneer die komt.