Bleeding Edge’ launch trailer toont chaotische gevechten

Ondanks de pandemische toestanden krijgen we de komende tijd tóch een aantal nieuwe games voorgeschoteld. Vier dagen na headliners als DOOM Eternal en Animal Crossing: New Horizons verschijnt namelijk ook Bleeding Edge, de online vechtarena van Ninja Theory.

Al sinds X019 stond de releasedatum van 24 maart vast, maar bij dezen is ook een officiële Bleeding Edge launch trailer werkelijkheid geworden. Geniet even mee van de futuristische vechtclub en alle chaos die daarbij hoort:

Bleeding Edge moet aanstaande dinsdag dus lanceren op zowel Xbox One als Windows 10 (ook via Steam), mét cross-play functionaliteiten en al. Het online vechtspel moet daarnaast tegen de richtprijs van 29,99 euro op de kop gaan; toch nét een zachter prijsje dan misschien gedacht.

Gamers die al aangesloten zijn bij Xbox’ eigen game-catalogus als abonnement, Xbox Game Pass, kunnen de game vanaf 24 maart “kosteloos” binnenhalen op de apparaten waar het abonnement voor geldt. Tegenwoordig is dat eerder regel dan uitzondering voor games onder het Xbox Game Studios-vaandel, maar het dient gezegd te worden.

Zie jij jezelf wel een potje knokken in Bleeding Edge — of laat je deze online brawler nog even liggen? Schroom vooral niet je mening te delen met je vrienden van Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren