Nieuwe Podcast: GN Fanzone – Assassin’s Creed

Speciaal voor onze lieve volgers via Patreon introduceren we een nieuwe podcast, namelijk GN Fanzone! Hierin bespreken verschillende redacteurs van Gamersnet hun favoriete franchise. In deze eerste aflevering ontleden we Assassin’s Creed! Patrick en Peter gaan de hele franchise langs en speculeren lustig over de toekomst! Ruim een uur lang! Word nu lid via Patreon om deze nieuwe serie te beluisteren!!

Enorm bedankt voor alle support!

 1.   
  Anoniem-143024930's avatar

  Ik dacht dat er vroeger altijd gezegd was om geen content te brengen achter een pay wall?

 2.   
  Anoniem-993109147's avatar

  Wauw wat zijn jullie gezonken zeg. Eerst een geweldig project ten gronde richten en dan de trouwe volgers te kijk zetten door achter een betaalmuur te gaan zitten. De schaamte voorbij. Hoe kun je nog in de spiegel kijken…

 3.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-143024930: Alle content die we maakten maken we nog steeds kosteloos. Het is echter wel zo dat de game-industrie veranderd is. Hoewel we nog steeds inkomsten hebben van verschillende publishers, wordt het wel minder, mede dankzij de keuze voor het ondersteunen van (omkoopbare) streamers en Youtubers. Dus we gaan dit proberen. Gamersnet runnen is mensenwerk en dus kostbaar en we hopen enorm op je support. En zo niet? Alle content die we hadden kun je nog steeds checken 🙂

 4.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-993109147: Wacht wat hebben we ten gronde gericht? En in de spiegel kijken gaat echt heel prima, maar ben wel benieuwd wat we ten gronde hebben gericht

 5.   
  Anoniem-456715215's avatar

  @Petor:
  https://gamersnet.nl/524343/gamersnet-podcast-64/ Komt uit naar voren hoe je een goed lopend bedrijf met tuktuks, een goed concept, goede contacten in de industrie en mensen die voor je werken ten gronde hebt gericht. Of zoals je zelf het beschrijft, downplayen.
  Thans is er geflirt onder het mom van satire ( proefballonnetje?) https://gamersnet.nl/463375/gamersnet-introduceert-betaalmuur-voor-videocontent-gamersnep-nieuws/
  met betaalde content.
  En dan nu… mogen wij gaan dokken. Zeer bijzonder dit. Ik had begrip voor de situatie waardoor het downplayen nodig was, want ieder heeft wel eens tegenslag en maakt besluiten die achteraf slecht liever anders hadden geweest. Echter met een betaalde dienst komen dan verloochen je de achterban die al 10 jaar trouw aan je is. Vandaar de spiegel-opmerking. Maar goed, succes ermee. Bedankt voor 10 jaar lief en leed en een dagelijkse bron van game info en routine. Ik neem afscheid.

 6.   
  JohnClark's avatar

  snap het hoor goed idee, maar opeens vergeleek ik de maandelijkse prijzen met een aantal grote streamingsdiensten waar je voor dit soort bedragen net iets meer krijgt.

  Had al Netflix (God abbo), Videoland en Disney+. Nu kiezen voor de extra’s van Gamersnet of Amazon Prime (€ 2,99 p/m)? Of iets met games? Xbox Game Pass!

 7.   
  Anoniem-1958820977's avatar

  @Anoniem-456715215: je bent niet verplicht er voor te betalen geldwolf! ja lekker klagen maar zekers te weten dat je iedere maand aftikt voor je netflix, telefoonabbonement, disney+, passie XL en andere abbo’s. waarom ga je bij die grote bedrijven niet klagen?

 8.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-456715215: Ik heb zeker heel veel fouten gemaakt en zal daar ook altijd onder mijn eigen naam voor uitkomen anoniempje. Ik hoop er nog altijd veel van te leren en zal dus nieuwe dingen blijven proberen. Als ze niet lukken doen we iets anders, als ze wel lukken gaan we ermee door. Bedankt voor je 10 jaar steun, jammer dat je gaat.

 9.   
  Sa.'s avatar

  Hey allemaal!

  Ik zie hier en daar al wat reacties op de nieuwe “betaalde” content.

  Ik begrijp heel goed dat dit misschien niet aansluit op onze eerdere statements omtrent paywalls.

  Hier staan we nog steeds voor.

  Je moet deze content niet zien als content die normaal gesproken gewoon op de site beschikbaar is, dit is extra content.

  “Vroeger” zag je vaak video content op Gamersnet in teken van een game of hardware release. Je ziet dit soort video’s een heel stuk minder tegenwoordig, daar zijn redenen voor.

  Het aantal mensen achter Gamersnet dat dagelijks bezig is met het brengen van het laatste gamenieuws is niet kleiner geworden. De servers waarop een site moet draaien zijn niet gratis geworden. De apparatuur waar de podcast mee wordt opgenomen is niet gratis. De koffie die Peter zet tijdens de podcast… zelfs die is niet gratis.

  Ik hoop dat het duidelijk is dat we dit echt niet doen om mensen af te troggelen en geld lekker in eigen zak te steken. Dit is puur om de kwaliteit van Gamersnet te verbeteren en alle hardwerkende mensen achter Gamersnet te voorzien van de juiste middelen.

  Alleen maar liefde en ik hoop op jullie steun.

  Sa.

 10.   
  BozeBever's avatar

  Ik snap deze stap eigenlijk wel. Gamersnet, en eigenlijk ieder ongafhankelijk platform, zit in zwaar weer. Mede door wat Peter al zegt. Het is voor uitgevers simpelweg goedkoper en manipulatiever om omkoopbare streamers en youtubers te betalen. Mokerslag voor de onafhankelijke journalistiek. Een streamer/youtuber iets positiefs laten schrijven is goedkoop met 100% rendement.

  Ik sta overigens wel achter initiatief. Ben al geruime tijd een luisteraar van wat vroeger radio was en nu de podcast. Altijd wel goede producties, hoewel ik er niet omheen kan dat het de laatste tijd wel meer de grote ‘Peter en Salim-show’ aan het worden is.

  Wat mij tegen houd om toch te abonneren? Uit het verleden behaalde resultaten bieden helaas toch vaak wel een garantie voor de toekomst. Velen starten met een Patreon project… om vervolgens na een paar afleveringen alweer te stoppen… of om de wekelijkse extra iets te rekken. Daarnaast heb ik geen idee of dit een leuke serie is? Een proef-GNFanzone zou al helpen. Is het hetzelfde als de GN-podcast? Tell me! Need to know!

 11.   
  Petor's avatar

  @BozeBever: Stuur me even een mailtje ja? [email protected] 😉

 12.   
  fantasyfreak's avatar

  Al die zeikerds hier… afgeven op GN maar nog te lui om een account te maken of even 3 seconde langer na te denken.

  Ik vind het een goede keuze. Geld komt niet uit de lucht vallen en dit onderhouden is ook niet gratis. Daar komt bij dat nu met dat corona gedoe Peter waarschijnlijk de komende tijd geen optredens heeft en het restaurant waar hij werkte is ook dicht. Dit is dan eigenlijk een hele handige en ideale oplossing.

  Enige probleem voor mij is eigenlijk dat ik het financieel wat zwaar heb momenteel wat wel erg jammer is. Anders had ik met liefde een donatie gedaan. Maar gelukkig is de normale podcast er nog wel gewoon om te luisteren. Het is nog altijd de eerste podcast die ik luister aan het begin van de werkweek en dat vrolijkt mij altijd weer op!

 13.   
  Petor's avatar

  @fantasyfreak: Thanks voor je lieve woorden

 14.   
  TylerDurden8's avatar

  @Anoniem-456715215: Wat ben jij een zeiksnor, je wilt zeker alles gratis? Wat denk je dat het kost om een site te huren (domein) dat kost heel veel geld.

  Respekt dat jullie dit doen voor de fans, ik zou zelf graag parteon kopen maar ik heb niet veel geld. En met corono wordt alles wellicht ook nog duurder, tsja helaas… 🙁