Microsoft houdt livestream over Xbox Series X en Project xCloud

Microsoft zal volgende week een speciale livestream houden om te praten over de Xbox Series X en Project xCloud. Nu de E3 wordt afgelast en ook de GDC is uitgesteld, zoekt Microsoft alvast naar andere momenten om de ontwikkelingen met het grote publiek te delen.

Op 17 maart om 17:00 uur Nederlandse tijd is de eerste livestream. Dit zal vooral een meer technische aangelegenheid worden omtrent in-game ontwikkelingen. Zo komt The Coalition praten over de ontwikkeling van Gears 5. Ontwikkelaar Turn10 komt vertellen wat het is om vandaag de dag een ontwikkelstudio draaiende te houden.

De tweede livestream op 18 maart is voor de meeste gamers een stuk interessanter. In deze stream staan zowel de nieuwe Xbox Series X als Project xCloud centraal. Ook zal Microsoft praten over vernieuwingen in DirectX, zoals raytracing, mesh shading en nog veel meer. Deze livestream begint eveneens om 17:00 uur, al staat de discussie omtrent de Xbox Series X en Project xCloud gepland voor 18:40 uur.

Meer weten over de Xbox Series X? Check dan nog de gelekte foto’s van een prototype. Ook voor bezitters van een Xbox One is er goed nieuws, want Xbox Series X games komen ook naar de Xbox One.

 1.   
  Anoniem-949635988's avatar

  Schande!

 2.   
  tijn80's avatar

  @Anoniem-949635988:
  Ja, hoe durven ze! Een livestream! Dat is toch niet normaal meer! 🙄