Samenwerking Super Mario en Lego op komst

Update: Inmiddels heeft Lego ook een bevestigend bericht gedeeld op hun Instagram-account:

Oorspronkelijk bericht:

Een gamewinkel in het Verenigd Koninkrijk heeft een pagina online gezet waarin een samenwerking tussen Super Mario en Lego wordt beschreven. Dit nieuws had naar buiten moeten komen tijdens een Nintendo Direct maar deze Direct is tot op heden nog niet verschenen. Natuurlijk moeten we dit met een korrel zout nemen, maar gerespecteerd gamejournalist (Kotaku) Jason Schreier gaat er in ieder geval vanuit dat het waar is.

Waarom de Nintendo Direct is geannuleerd is niet duidelijk, het zou te maken kunnen hebben met de wereldwijde paniek omtrent het coronavirus, maar elke andere reden zou ook mogelijk zijn. Wij houden het allemaal nauwlettend in de gaten en als deze samenwerking daadwerkelijk gaat komen lees je het natuurlijk op Gamersnet.

 1.   
  Anoniem-1377774442's avatar

  Grappig sommige Lego spelletjes zijn wel leuk, dus nu Lego Nintendo waarom niet.
  Als Nintendo niks uitbrengt dan doet Lego het wel haha.

 2.   
  RLXTR's avatar

  “Waarom de Nintendo Direct is geannuleerd is niet duidelijk, het zou te maken kunnen hebben met de wereldwijde paniek omtrent het coronavirus, maar elke andere reden zou ook mogelijk zijn.”
  Schitterend dit! Je hebt helemaal gelijk, en dit moet je ook kunnen zeggen in de huidige situatie, maar je houdt zo’n grote slag om de arm dat je bijna niets zegt. Tegelijkertijd laat je de ruimte om als een bezetene te gaan speculeren over iets wat me normaal gesproken niet al te veel interesseert. Echt een zinsnede op het snijvlak van game journalistiek en cabaret.
  Hulde!

 3.   
  Petor's avatar

  @RLXTR: 🙂 Ill be here all week! Thank you very much!