Giveaway: Win The Division 2 Warlords of New York goodies

Het is alweer even geleden dat we bij Gamersnet een prijsvraag hebben georganiseerd. Tot nu toe, want om de release van de Warlords of New York-DLC voor The Division 2 te vieren mogen we een tof pakket weggeven met toffe goodies! Zo is er onder andere een toffe cap en een stijlvol T-shirt te vinden in het onderstaande pakket.

In Warlords of New York ga je als speler op jacht naar Aaron Keener, een voormalig Division agent die zich schuil houdt in Lower Manhattan. Kortom, we keren terug naar de straten van New York met deze nieuwe uitbreiding!

Heel graag horen we in de reacties waarom jij denkt dat je kans moet maken op dit pakket. Vermeldt daarbij ook je maat! Binnenkort maken we je dan misschien een blij man/vrouw!

Heel veel succes!

 1.   
  Dennisduin's avatar

  The Division is een heerlijke game met meerdere stijlen van gamen en verveelt nooit

 2.   
  mmx's avatar

  Nice Ik doe mee.

 3.   
  DB Ries's avatar

  Kleur T-shirt staat me geweldig. XL

 4.   
  Bmaster99's avatar

  dit moet ik hebben, ik zit namelijk non stop the division te spelen dus kan de dlc zeker gebruiken(mocht ik winnen maatje L graag)

 5.   
  squidgyboy's avatar

  Voor de division doe ik zeker mee.. heerlijke game.. XL graag

 6.   
  xmOhChickx's avatar

  Leuke win-actie weer!
  Ook ik doe graag mee en maak heel graag kans om dit vette Division pakket te winnen!

  (Mocht ik gelukkige winnaar zijn)
  GRAAG MAATJE: L

 7.   
  dannyelske's avatar

  Ik ben fan van Tom Clancy’s games.
  En ben altijd wel te vinden voor interessante goodie.
  T-shirt mag in maatje L aub.

 8.   
  AnRi's avatar

  Twee weken geleden Division 2 gescoord in de PS store en spijt gehad dat ik dit nooit eerder heb gespeeld, wat een game! Na de story ga ik de DLC direct downloaden :-), het liefst in een division outfit maat L.

 9.   
  darroox's avatar

  Omdat ik zowel in de beta als vrije weekenden sommige missies wel 5 keer moest overdoen voor dat ik de missie had uitgevoerd en toch vond ik de game vet !! Maat M of L of XL maakt niet uit ik maak er altijd iemand blij mee.,

 10.   
  hernieuw's avatar

  Ik wil als Division agent de gemoederen in New York wel weer kalmeren, maar moet natuurlijk wel de juiste kleding hebben. Dit pakketje komt me goed van pas. Maat M zou mooi zijn.

 11.   
  Reiverdemon's avatar

  Omdat ik the Division nog daadwerkelijk speel. Als een van de weinige!
  L graag

 12.   
  Marhawk's avatar

  Ik doe zeker mee! Groot fan van de game, heb sinds deel 1 er behoorlijk wat uren ingestoken, leuke collectie van de game, en een cap ontbreekt nog in m’n verzameling! M’n shirt maat is dames S (unisex/heren XS).

 13.   
  jolistic's avatar

  Ik hou echt van dit spel. Ik ben een fervent speler van The Division IP en Ubisoft als geheel. De divisie 2 is een spel geweest waarin ik nieuwe mensen heb kunnen ontmoeten met dezelfde interesses en tijd heb gemalen / besteed aan het doen van een activiteit met hetzelfde doel voor ogen. Het is ook in divisie 2 waar ik niet alleen mezelf maar ook andere mensen vreugde kon brengen. Ik zou dit pakket graag winnen, want ik ben een grote fan van het spel! Maat M voor mij!

 14.   
  Anoniem-355688561's avatar

  Tof, ik speel het spel met m’n broertje. Gear 2.0 was wel even schrikken, maar we zullen onze build opnieuw op gaan bouwen. Ik zou het goodie pakket voor hem willen winnen, dan koop ik de DLC zelf wel. T-shirt schat ik maat M.

 15.   
  albertina's avatar

  Wauw ik doe mee!
  Maat L

 16.   
  moontje's avatar

  Leuke actie spel staat op wenslijstje en ik duim op dit leuke pakket

 17.   
  Nollie's avatar

  Ik had eigenlijk het Sea of Thieves prijzenpakket moeten winnen, daarom heb ik nu een kans op dit pakket. Doe maar een XL’tje, denk dat een L net wat te optimistisch is 😉

 18.   
  Anoniem-1786372450's avatar

  Weekend voor the launch van WoNY begonnen aan The Division 2, gelijk hooked. Ik verwacht deze exp. dan ook flink grijs te spelen. Maatje L mocht ik winnen.