The Division 2 tijdelijk offline door grote bug nieuwe DLC

Toen gisteren de nieuwe dlc van The Division 2 eerder live ging dan gepland waren veel fans in hun nopjes. Maar tijdens het spelen van de nieuwe dlc kwamen er grote bugs aan het licht. Ubisoft heeft nu de servers offline gehaald om een spoedonderhoud te plegen om de game weer speelbaar te maken.

Een asociale NPC die noodzakelijk was voor je progressie in het verhaal had besloten om niet met je te willen praten. Hierdoor zaten spelers letterlijk en figuurlijk vast omdat terugkeren naar Washington ook geen optie was. Een handjevol spelers konden het probleem oplossen door opnieuw in te loggen of het spel opnieuw op te starten, maar voor veel mensen werkte dit niet. Volgens Ubisoft is het een serverprobleem.

De servers zijn momenteel offline voor een drie uur durend onderhoud. Als alles naar verwachting gaat kan je om 12:30 weer aan de slag met de Warlords of New York-dlc. Met dit keer, hopelijk, een meer spraakzame NPC.

 1.   
  Anoniem-909675229's avatar

  Spraakzame

 2.   
  Anoniem-2016079283's avatar

  Was idd aardig kut. Gelukkig werkte 3x opnieuw inloggen.

 3.   
  Anoniem-1043799196's avatar

  Ubisoft en hun servers zijn een lachertje

 4.   
  Anoniem-974015873's avatar

  Sorry, maar jullie advertenties worden steeds irritanter. De hele pagina wordt onleesbaar doordat er 3! Advertenties tegelijk komen waaronder een pop-up filmpje. Ik ga het nieuws ergens anders vandaan halen.