Capcom brengt komend fiscale jaar vier ‘grote’ titels uit

Hoewel er nog volop gewerkt wordt aan de remake van Resident Evil 3, zit Capcom natuurlijk niet stil. De Japanse ontwikkelaar zou volgens Twitteraar Dusk Golem met liefst vier grote titels die allemaal in het komende fiscale jaar moeten verschijnen.

Het fiscale jaar 2020 begint in april en loopt tot eind maart 2021. In die tussentijd zou Capcom vier grote titels uitbrengen, waaronder twee Resident Evil-games. Eén van die twee titels is inmiddels bekend. Dat is vanzelfsprekend de Resident Evil 3 remake, die op 3 april moet verschijnen.

Toch weet Dusk Golem al een tipje van de sluier te lichten, hij verklapt dat een Code Veronica remake nog niet in productie is. Daarnaast weet hij dat er een nieuwe Dino Crisis-game op komst was, maar inmiddels is geannuleerd en weer op ijs is gezet.

Dezelfde persoon weet ook nog eens te melden dat Capcom een AA-titel gaat uitbrengen. Hoewel ook deze titel niet zeker is, lijkt het er op dat dit om een nieuwe Mega Man-game gaan.

De komende maanden zou Capcom met meer informatie over deze vier onbekende titels op de proppen moeten komen. Welke games denk jij dat Capcom uit gaat brengen? Is het een nieuwe Devil May Cry, Monster Hunter of een geheel nieuw IP? Laat het vooral weten in de reacties!

  1.   
    TylerDurden8's avatar

    Nieuwe GTA? (Vice City 2 wellicht)

  2.   
    Anoniem-1581033117's avatar

    Megaman legends hopelijk in een nieuw jasje megaman (side scrolling is een beetje achterhaald voor sommige titels)