Maker Call of Duty zombie-modus verlaat Treyarch

Het is een modus die geliefd is bij veel fans: De zombie-modus in Call of Duty-games. Eén van de chief creators van deze zombiemodus van Call of Duty heeft laten weten dat hij zijn werkgever Treyarch heeft verlaten.

In een statement op Twitter laat Jason Blundell weten dat hij na 13 jaar Treyarch heeft verlaten. Blundell stond aan de wieg van de zombies toen hij in 2008 aan de slag ging met de eerste zombie-modus in CoD: World at War. Inmiddels is de modus veelal geliefd onder fans en een belangrijk onderdeel geworden van de Black Ops-serie van Treyarch.

In het statement worden, zoals het hoort, alle clichés afgevinkt: collega’s en community bedanken, het was een eer om er te werken en al die andere uitspraken die we nog nóóit gehoord hebben. Waarom Blundell het bedrijf verlaat wordt niet besproken. Ook is niet duidelijk wat zijn verdere toekomstplannen zijn.

In juli 2019 gingen er geruchten rond dat Blundell was ontslagen. Dit ontkende Treyarch destijds. Nu, een half jaar later, kan zijn vertrek bij het bedrijf inmiddels wel bevestigd worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren