Treed in de voetsporen van Max Verstappen met GTA Online

Hoewel het al even ingame beschikbaar was, heeft Rockstar nu dan ook eindelijk de mogelijkheid gegeven om Formule 1 wagens te kunnen kopen tegen een behoorlijk hoge prijs.

Er zijn twee verschillende bolides beschikbaar gemaakt. De Progen PR4, welke je kon winnen met het rad van fortuin in het Casino, en de Ocelot R88, één van de snelste wagens in GTA Online. Volgens nieuwe geruchten komen er echter nog meer raceauto’s richting de multiplayer van GTA 5.

De bolides die momenteel wel beschikbaar zijn, zijn allebei te kopen van de Legendary Motorsport applicatie. De Ocelot R88 is het goedkoopste van de twee, deze kost namelijk maarGTA$ 3.115.000, terwijl de Proger PR4 tegen een prijs van GTA$ 3.515.000 bij je wordt afgeleverd.

Ook komen er speciale races naar de game toe. In deze races kan je schade oplopen, die je na verloop van tijd behoorlijk wat tijd kunnen gaan kosten. Het is dan ook noodzaak om zo snel mogelijk de pitstraat in te rijden en je bolide te laten repareren.

De Proger PR4 en Ocelot R88 zijn vanaf nu te verkrijgen in GTA Online met de Open Wheel Racing-uitbreiding. Perfect om in te komen voordat de Dutch Grand Prix in mei wordt gehouden.

 1.   
  Anoniem-2118980932's avatar

  Auto kopen van meer als 3 mil dan upgraden en keuzes maken voor de race.
  Allemaal prima als het zin had.
  Het is nu alleen maar frustrerend botsautootje spelen en je bent de sigaar als je vooraan start…
  Zolang je er geen ghost mode is sla ik het over.