Nieuwe mythische Pokémon voor Sword & Shield onthuld

Aan het einde van vorige maand was het al uitgelekt, er zou een nieuwe mythische Pokémon toegevoegd worden aan Sword en Shield. Wat echter nog niet bekend was, is welke Pokémon het precies zou zijn. The Pokémon Company heeft nu echter uit de doeken gedaan wie deze mysterieuze Pokémon nu precies is.

Zarude is een Rogue Monkey die de types Dark en Grass met zich meedraagt. Tijdens het vechten slaat hij meedogenloos toe met zijn scherpe klauwen, gecombineerd met zijn snelheid maakt dit een dodelijke duo. Met zijn speciale ability Leaf Guard is deze Pokémon ook nog eens bestendig tegen status effecten wanneer de zonlicht erg sterk wordt.

Wat ook wel nodig is, want deze ster mag ook nog eens over de rode loper heen lopen. Zarude maakt namelijk ook nog eens een opwachting in Pokémon the Movie: Coco.

Hoe Zarude precies te verkrijgen is en welk nummer hij in de National en Galar Pokédex gaat hebben, wordt allemaal op een later moment bekendgemaakt. Hoewel het voor de hand ligt dat deze mythische Pokémon beschikbaar wordt gemaakt wanneer de film verschijnt, zou het ook kunnen zijn dat deze met één van de expansies gaat komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren