Borderlands 3 gaat naar Steam

Waar Borderlands 3 oorspronkelijk op 13 september als pc-exclusive alleen in de Epic Games Store verkrijgbaar was, verschijnt de game na een halfjaar dan ook eindelijk op Steam. Zo heeft Gearbox Software, de ontwikkelaar achter de Borderlands-franchise, bekendgemaakt tijdens de PAX-presentatie.

Hoewel er nog geen prijs met de aankondiging is gemoeid, is wel al bekend dat de Steam-editie Denuvo bevat. Deze DRM zorgt er meestal voor dat de prestaties van de game ietwat minder uitvallen.

Ook heeft Gearbox onthuld dat je gewoon kan spelen met je maten die de game hebben gekocht via de Epic Game Store. Borderlands 3 ondersteunt namelijk crossplay tussen Steam en de EGS. Wanneer je de game op je wenslijst zet, kan je hier ook nog eens ingame items mee verdienen. Al moet je wel een SHiFT-account gekoppeld hebben.

Borderlands 3 verschijnt gaat op 13 maart richting Steam. Wil je meer weten over de game en hoe het speelt? Lees, of luister, dan vooral de review van onze Patrick waar hij in donkerste dieptes van Borderlands 3 duikt!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren