Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare update verbetert Operator-missies

Call of Duty: Modern Warfare is ook deze week weer van een verse update voorzien. Naast enkele bug fixes, vooral in Spec Ops en Survival, kent de update twee grote wijzigingen die allicht met gejuich worden ontvangen.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft namelijk een verbetering doorgevoerd voor de Operator-missies. Deze missies zijn vrij eenvoudig, waarmee je voornamelijk nieuwe cosmetische zaken voor je Operator kunt vrijspelen. Je moest echter wel handmatig de juiste Operator-missie activeren om daadwerkelijk progressie te kunnen boeken. Iets wat veel gamers blijkbaar vergaten te doen. Dankzij de nieuwe update wordt de juiste Operator-missie automatisch actief op basis van de Operator waarmee je speelt.

Verder heeft men ook nog wat wijzigingen doorgevoerd op het gebied van mappen en speellijsten. Zo is nu de infantry-only Ground War playlist beschikbaar. De map Bazaar is toegevoegd aan de spelmodus Gunfight. Ten slotte is er een nieuwe playlist gemaakt met de mappen Rust, Shipment en Shoot House. Chaos gegarandeerd!

Bekijk een volledig overzicht van de update in de officiële patch notes. Lees ook meer over Call of Duty: Modern Warfare Season 2, dat eerder deze maand van start ging.

  1.   
    Anoniem-1104359722's avatar

    Enig idee iemand, na de laatste update van februari is de player name veranderd in cijfers en letters. Heb nog niet kunnen achterhalen hoe dit kan. Ik zie dat meerdere spelers ook hierdoor zijn getroffen
    Best irritant.