Overwatch komt in carnavalsstemming met Ashe’s Mardi Gras Challenge

Nadat gisteren al was uitgelekt dat er een klein nieuw evenement voor Overwatch op komst was, heeft Blizzard vandaag uit de doeken gedaan wat het precies inhoudt.

Ashe’s Mardi Gras Challenge neemt je mee op een feestelijke tour waarbij je moet winnen om de beloningen vrij te spelen. Wanneer je drie verschillende potjes hebt gewonnen krijg je een tweetal aan icons, bij zes gewonnen potjes een spray en bij negen winsten krijg je de epische Ashe’s Mardi Gras skin.

Dat is nog niet alles. Net als praktisch elke keer dat zo’n soortgelijke uitdaging werd gehouden, valt er ook nog wat te verdienen wanneer je naar je favoriete Overwatch-streamer aan het kijken bent. Zo ook deze keer.

Voor iedere twee uren, met een maximum van zes, krijg je bij elke tier verschillende sprays. Bij de eerste tier, waarvoor je twee uren moet kijken, krijg je een ontzettend schattige feestvierende Hammond-spray, de tweede tier geeft je een Zenyatta en een Torbjörn-spray, terwijl de derde tier je beloond met drie sprays met daarop Lucio, Reaper en Hanzo afgebeeld.

Alle beloningen van Ashe’s Mardi Gras Challenge zijn vanaf nu te halen en duurt nog tot 9 maart. Ga jij alles vrijspelen? Laat het vooral weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren