The Division 2 nieuwste uitbreiding Warlords of New York uitgelicht met trailer

Aan het begin van deze maand maakte Ubisoft nog bekend dat er een nieuwe uitbreiding voor The Division 2 gaat komen die de naam Warlords of New York draagt. Met een nieuwe korte animatiefilm maakt Ubisoft alvast deze uitbreiding lekker voor ons.

In de animatiefilm is New York te zien vlak voor het punt waar de uitbreiding start. Hierin komt voormalig Division Agent Aaron Keener in voor. Voormalig, gezien deze Agent samen met vier luitenanten roque zijn gegaan en de controle over Lower Manhattan hebben overgenomen.

Het doel van de uitbreiding is dan ook simpel: elimineer Aaron Keener. Toch gaat dit niet zonder slag of stoot, want hij wordt zwaar beveiligd door deze vier luitenanten. Zo moet je eerst chemisch ingenieur Vivian Conley, hacker Theo Parnell, voormalig Black-Op Javier Kajika en de meester van zwaar geschut en tevens leider van de iconische Riker-factie, James Dragov, verslaan om ook maar bij Keener in de buurt te komen.

Om dit te vieren is The Division 2 dan ook geheel gratis speelbaar tijdens een Free Weekend dat plaatsvindt van 27 februari tot 2 maart. Hierin kan jij in alle rust, gezien er geen level cap of tijdslimiet op zit, Washington D.C. en de gebeurtenissen die hebben geleid tot Warlords of New York ontdekken. Alle progressie die je overigens maakt blijft behouden.

Vanaf 3 maart is Warlords of New York beschikbaar voor PlayStation 4, pc, Xbox One en de abonnementendienst Uplay+. Op een later moment in maart komt de uitbreiding pas naar streamingdienst Stadia toe.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren