Disney kondigt nieuwe fase aan: Star Wars The High Republic

Disney heeft een nieuwe video naar buiten gebracht, waarin ze de nieuwe fase voor de Star Wars-franchise uit de doeken doen nu The Rise of Skywalker de Skywalker-saga ten einde heeft gebracht. Star Wars: The High Republic speelt zich ver af voor de periode van de films en de periode wordt beschreven als een Wilde Westen van Star Wars.

Het meest opvallende is dat er niet wordt gesproken over games. Zelfs het logo van Electronic Arts wordt niet eens getoond tussen de vele partners die zullen helpen met dit project. Wel zullen er comics en boeken verschijnen binnen deze tijdsperiode en worden veel nieuwe helden geïntroduceerd.

Wij vragen ons af wat er allemaal aan de hand is met de gaming-afdeling van Star Wars. EA heeft een succes geboekt met Star Wars Jedi Fallen Order, maar heeft ook wederom een project geannuleerd. Ook gaan er geruchten dat Star Wars: The Old Republic aangepast wordt aan de nieuwe richting, maar dat is nog verre van zeker. Wat denk jij? Is Star Wars nog in goede handen bij EA of moet Disney eens ergens anders gaan kijken voor toffe projecten?

  1.   
    Zorroberner's avatar

    Wat voor geruchten zijn er dan met SWTOR? Ik speel dat nog altijd met zeer veel plezier zou balen als dat toch ophoudt. Verder diep triest idd hoe weinig ea met de Star Wars licentie doet.