Hearts of Iron 4: La Résistance lanceert met launch trailer

Zojuist heeft Paradox een trailer vrijgegeven voor het uitbreidingspakket ‘La Résistance’ dat zich voornamelijk focust op de Tweede Wereldoorlog. De nieuwste uitbreiding laat je dan ook opstaan tegen de bezetters en doet dit door middel van nieuwe functionaliteiten in Hearts of Iron IV.

Allereerst komt er een geheel nieuwe focus tree voor de Fransen. Hierin speelt de bevrijding van Frankrijk een grote rol, net als het Vichy-Regime. Daarnaast is er een optie om de oude Franse monarchie te herstellen.

Vervolgens krijgen ook Spanje en Portugal een nieuwe focus tree. Aan de Spaanse kant wordt vooral de nadruk gelegd op de nationalistische kant, terwijl de Portugezen een verbetering krijgen in hun zeemacht.

Maar weerstand kan natuurlijk niet geleverd worden door alleen deze landen. Het gaat ook om de inwoners en wat zij doen. Door middel van espionage kan je spionnen trainen en op zeer speciale operaties sturen waar alleen de beste voor zijn geschikt. Ook kan je ervoor kiezen om als land een opstand te helpen, waarmee je vijand schade kan oplopen en je hem makkelijker ten onder kan brengen.

Verder kan je alvast medewerking proberen te zoeken met collaborateurs, om de overgang ietwat te vergemakkelijken, al moet je natuurlijk altijd weten wat de vijand gaat doen. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om vliegtuigen de lucht in te laten om inlichtingen in te winnen. Daarnaast kan je ook de codes van de vijand kraken, waarmee je kan voorbereiden op aanval van de tegenstander.

Hearts of Iron 4: La Resistance is vanaf nu verkrijgbaar op Steam, via de Paradox-website en in de Microsoft Store voor een bedrag van 19,99 euro.

Meer Hearts of Iron 4

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren