Ubisoft stelt Ghost Recon Breakpoint: Immersive Mode uit; spelers zijn woedend

Waar de weg van Ghost Recon Breakpoint nog altijd niet over rozen gaat, blijkt maar weer uit een nieuw bericht van Ubisoft over diens Immersive Mode.

Eerder dit jaar werd beloofd dat aan het einde van februari een geheel nieuwe modi zou verschijnen die de speelstijl van Ghost Recon Breakpoint geheel op zijn kop zou zetten. Waar de update eigenlijk vandaag had moeten verschijnen, heeft Ubisoft vlak daarvoor onthult dit niet te kunnen halen.

In een persbericht laat de Franse ontwikkelaar namelijk weten dat zij de kwaliteit momenteel niet kunnen waarborgen en meer tijd nodig hebben om de modus perfect te kunnen maken. Daarmee maken zij ook bekend dat de Engineer class, die gelijktijdig zou verschijnen met deze modi, ook wordt uitgesteld tot een later moment.

Earlier this year, we shared that the new immersive mode and the Engineer class were coming by the end of February. After careful consideration by our development team, we have decided to move their release.

(…)

The complexity of integrating this new mode has proven to be a challenge and we want to ensure that the experience will be a great one when it releases.

Hoewel de nieuwe klasse en modi vooralsnog moeten verschijnen deze lente, voelen spelers zich aan het lijntje gehouden door Ubisoft. Zij vinden dat er te weinig transparantie is tussen de community en vinden de meeste seizoenpas houders dat ze niet waar voor hun geld hebben gekregen.

Zoals eerder gezegd verschijnt de update nog wel deze lente, mits alles volgens planning verloopt. Op 5 maart gaat Ubisoft meer informatie hierover bekendmaken. Tot die tijd is het afwachten geblazen. Alweer.

 1.   
  tijn80's avatar

  Hierom ben ik gestopt met het kopen van Season passes. Te vaak wordt er niet duidelijk aangegeven wat je ervoor terugkrijgt (en in dit geval wanneer/of).

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Gamers kunnen ook echte jankerts zijn zeg. Als ze half werk geleverd krijgen is het niet goed, als het wordt uitgesteld is het ook niet goed. Het zou je verbazen maar die producers zijn mensen van vlees en bloed.

  Ubisoft levert altijd top games! We gedragen ons gewoon als verwende rotkinderen 😛

 3.   
  Anoniem-175900484's avatar

  @Turk–Life:
  Dit hier “duim omhoog” ik durf te wedden dat er zelfs mensen gaan janken als CP2077 uitkomt

 4.   
  Anoniem-1303082915's avatar

  @Anoniem-175900484:

  Gelijk heb je, al heb ik wel het idee dat Cyberpunk dat het momenteel te overhyped aan het worden is. Waardoor het sneller kan tegenvallen.