Riot Games’ FPS Project A heet mogelijk Valorant

De competitieve op karakters gebaseerde tactische shooter van Riot Games, die tegenwoordig nog onder codenaam ‘Project A‘ door het leven gaat, heeft mogelijk zijn werkelijke naam gekregen.

Volgens een nieuw patent, die is ingediend op 20 februari, gaat deze cross-over tussen Overwatch en Counter Strike: Global Offensive door onder de naam ‘Valorant’. Daarmee heeft Riot Games tevens de domeinen ‘playvalorant.com’, ‘playvalorant.net’ en ‘playvalorant.org’ al geregistreerd om te gaan gebruiken. Wat weer in samenhang is met de website van Runeterra, waar ook het woord play voor staat.

Daarnaast heeft Riot Games ook al de naam geclaimd op diverse kanalen, waaronder Twitch en Twitter. Wanneer je naar de pagina op Twitch toe gaat, wordt je begroet met een cryptisch plaatje, waar in het groot het cijfer 2 staat. Ga je vervolgens kijken op het Twitter-account, dan zie je hetzelfde plaatje weer terug.

Volgens Luddee, een Overwatch-streamer die voorheen heeft gespeeld voor de Gladiators Legion en Team Zweden in de Wereldbeker, moet de aankondiging op 2 maart plaatsvinden. Het is overigens niet gek dat hij van deze informatie af kan weten, enkele andere (oud) Overwatch-streamers hebben de game al eerder uitgeprobeerd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren