Veel nieuwe screenshots Resident Evil 3 Remake uitgelekt

Waar de remake van Resident Evil 2 een immens succes bleek te zijn, kon het dan ook niet uitblijven dat ook Resident Evil 3: Nemesis van de grond af zou worden gemaakt door Capcom. Hoewel het nog even duurt voordat deze remake daadwerkelijk te spelen is, zijn er nu behoorlijk veel screenshots uitgelekt die meer laten zien van hetgeen wat de Japanse ontwikkelaar voor ons in petto heeft.

In een behoorlijk aantal screenshots, afkomstig van het Franse GamerGen, is een glimp op te vangen van de atmosfeer die Raccoon City naar je huiskamer toe gaat brengen. Eentje die ook een duistere kant bezit. Zo zijn de welbekende spinnen te zien, een (mogelijk) vernieuwde versie van de Hunter Gamma en natuurlijk ook Nemesis.

Dat is echter nog niet alles. Ook zijn er nieuwe beelden van de asymmetrische 4-tegen-1 multiplayer Resident Evil: Resistance opgedoken, waarin de speelvelden Casino en Abandoned Park maar ook de personages Martin Sandwich, Samuel Jordan en Becca Woolett te zien zijn.

Hoogstwaarschijnlijk wordt er meer bekend gemaakt over Resident Evil 3 op 25 februari. Deze datum komt namelijk veelal voor in de bestanden van de screenshots. Wat in ieder geval wel bekend is, is dat de remake van Resident Evil 3 verschijnt op 3 april, samen met Resident Evil: Resistance.

  1.   
    Anoniem-410116358's avatar

    Ik ben verrast dat er geen corona grappen zijn, hier