Veel nieuwe info Animal Crossing New Horizons

Nintendo heeft middels een Nintendo Direct meer informatie naar buiten gebracht over Animal Crossing New Horizons. In een half uur werd ons getoond dat de game goed heeft gekeken naar andere kaskrakers als Mincraft en Stardew Valley. Je gaat aan de slag op een (in het begin) onbewoond eiland, waar je in alle rust een leven op kunt bouwen. Zoals we van de serie gewend zijn zal de tijd realtime voltrekken, waardoor je de seizoenen van ofwel het noordelijk ofwel het zuidelijk halfrond volgt. Er is een grotere focus op het zelf bewerken van je spullen en het eiland. Je kunt tuinen aanleggen, wegen bouwen, je huis aanpassen en vrienden verwelkomen op het eiland.

Om lekker met de tijd mee te gaan krijg je ook een NookPhone in de game, die je middels verschillende apps helpt in je leven. Via de verschillende winkels kun je je Nook-miles inwisselen en het zal ook mogelijk zijn om vrienden (maximaal acht spelers per eiland) op andere eilanden te bezoeken (mits je Nintendo Switch Online bezit). Nintendo belooft daarnaast veel gratis updates en evenementen te ondersteunen, waar je nieuwe items en bewoners kunt vrijspelen. Het is overigens ook mogelijk dat acht verschillende spelers op één Nintendo Switch actief zijn.

De volledige Nintendo Direct is bovenstaand terug te kijken en Animal Crossing: New Horizons verschijnt op 20 maart aanstaande voor de Nintendo Switch.

 1.   
  mmx's avatar

  Even pff topic. Ik heb mijn gamecube weer geinstaleerd en heb het een en ander zitten vergelijke grafisch bedoel ik dan ,vinden jullie ook dat er weinig veranderd is aan de game kwaliteit tussen de switch en de Cuba.. En ja die Cuba blijft leuk.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Noem me Fidel Castro, want ik ga hárd op die Cuba.

 3.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: sorry maar ik heb een andere telefoon en ja het staat er echt stom het ging over de Game Cube,nogmaals sorry.