‘Sony werkt aan nieuwe PlayStation VR-headset’

Het regent hardware-nieuws uit kamp-Sony. Gisteren kwam naar buiten dat de productiekosten van de PlayStation 5 ongeveer 450 dollar per stuk bedragen, en in hetzelfde rapport van Bloomberg wordt gerept over een nieuwe PlayStation VR-headset.

Zodra de PlayStation 5 werd onthuld, werd al gesproken over de toekomst van PlayStation VR, maar toen werd slechts gezegd dat de bestaande headset op de console van de volgende generatie draait. Over een volgende generatie VR-headset werd niet gesproken, maar logisch zou het wel zijn: de PlayStation 5 is een stuk krachtiger, en kan dus ook mooiere virtual reality-plaatjes produceren. De headset zelf zal dan echter wel een upgrade moeten krijgen, bijvoorbeeld met een hogere refresh rate of resolutie.

Volgens Bloomberg komt de nieuwe VR-headset ergens in 2021. Net als voor de PlayStation 5 is de prijs nog in het ongewisse. Ook weten we dat deze informatie niet op de E3 zal worden onthuld, want daar is Sony niet bij.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Vet!!!!!! Ik wil de mijne wel vernieuwen!!! Hopelijk af van al die kabels dan! Ik moet ze nu elke keer weer ontkoppelen etc.

 2.   
  Anoniem-692512136's avatar

  Allemaal leuk en aardig maar laat nu die PS5 eerst eens zien dan weten de fans waar ze het over hebben . Meer vraag ik niet.

 3.   
  Anoniem-1419058389's avatar

  Waarom lullen ps5 eerste kom daarna pas praten