Release Outriders uitgesteld naar dit najaar

Bulletstorm-ontwikkelaar People Can Fly verschuift de release van zijn nieuwe co-op shooter Outriders naar eind dit jaar. De game zou oorspronkelijk in de aankomende zomer verschijnen. Outriders werd op de E3 van vorig jaar aangekondigd. Door het uitstal komt de game bij de release ook meteen beschikbaar voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X.

Tot nu toe is er nog geen gameplay getoond van Outriders. De ontwikkelaar omschrijft de game als een ‘donkere, moderne shooter met her en der RPG-elementen’ en is solo of met maximaal drie vrienden te spelen. Op 13 februari onthulde de ontwikkelaar de eerste beelden.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Alles aan dit project roept “generiek” voor mij. Heel slim dat ze in Polen ook een meer singleplayer-achtige kant aan willen bieden (in plaats van vol as-a-service te gaan), maar qua stijl en insteek moet People Can Fly wel echt om de “Gears of War meets Destiny” vergelijkingen dansen.

 2.   
  Anoniem-2067721144's avatar

  @Tom Kauwenberg: ik ben hier zeker benieuwd naar. .Even pff topic vraagje ik ben MMX ik kocht een nieuwe telefoon en ik heb wat inlog problemen kan jij mij helpen, vast bedankt MMX

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  @Anoniem-2067721144: Stuur Peter even een mailtje via [email protected] 🙂

 4.   
  Anoniem-897579260's avatar

  @Rolf Maas: bedankt ik doe het direct.