Ubisoft komt met drie AAA-games tussen september en december

Al een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat Ubisoft de titels Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters had uitgesteld, onder meer vanwege de terugkoppeling van spelers en de tegenvallende resultaten van Ghost Recon Breakpoint.

Vandaag heeft de Franse ontwikkelaar en uitgever tijdens een earnings call bekendgemaakt dat drie verschillende AAA-games nu tussen de maanden september en december zullen verschijnen. Daarbij is ook onthuld dat er nog twee games in de maak zijn, welke tussen de maanden januari en maart in het jaar 2021 gepland staan om te verschijnen.

Hoewel de kans immens hoog is dat Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters, de nieuwe Assassin’s Creed en een nieuwe Far Cry-game tot de titels behoren die staan te verschijnen tussen september en maart, wordt er pas meer informatie over deze mogelijke titels verstrekt ergens in het midden van de maand mei. Overigens hoort Beyond Good & Evil 2 niet bij deze vijf titels, waardoor deze game pas op zijn vroegst na maart 2021 verwacht kan worden.

Ook heeft Ubisoft uit de doeken gedaan dat verwacht wordt dat alle vijf AAA-games naar de nieuwe generatie consoles zullen worden gebracht door middel van HD patches.

 1.   
  Sander Klijn's avatar

  RIP Splinter Cell

 2.   
  Anoniem-2074423594's avatar

  Hopelijk een nieuwe Rayman game in aantocht!

 3.   
  Anoniem-656873751's avatar

  Ja is wel lekker makkelijk voor ubisoft. Drie keer een willekeurige open wereld game een nieuw sausje geven en je hebt een nieuwe ac, watchdogs, far cry, ghost recon etc.

 4.   
  MaTriXX's avatar

  @Anoniem-656873751:

  En ik heb genoten van alle games die je opnoemt, anno 21e eeuw klaagt men liever over elke scheet dan dat men gamed. 😀

 5.   
  Anoniem-703952547's avatar

  @MaTriXX:

  Dit hier duimpje omhoog al die games speel ik nog graag zoals Breakpoint Terminator event en jah mensen lopen veels te veel te zeuren tegenwoordig en niet alleen over games maar echt gewoon over alles ‍♂️

 6.   
  Turk–Life's avatar

  @MaTriXX: 100% eens met wat je zegt, ik geniet van elke game die ubisoft maakt! Daarom ook mijn favoriete producer. Voor mij kan je niet genoeg far cry en AC games uitbrengen (en al die andere ubi games)

 7.   
  Anoniem-1860309929's avatar

  Was er al bang voor dat ze die truc weer gingen flikken ps4 spellen als. Ps5 spel uitbrengen walgelijke gieren zijn t

 8.   
  Djobba010's avatar

  De zoveelste AC, Watch Dogs en Far Cry. Constant maar weer hetzelfde concept opnieuw en opnieuw en opnieuw. Een generieke open wereld met telkens dezelfde systemen, generieke verhaallijnen maar dan een iets ander jasje. Ach ja, zolang het maar blijft verkopen hé?

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Het is niet eens zo zeer dat Ubisoft franchises als Splinter Cell steevast op de backburner zet, ik erger me meer aan de vastgeroeste stramienen waarin ze tegenwoordig werken. Alles moet open wereld — alles moet volgens bewezen formules.

  Experimenteren is daar echt uit den boze, lijkt het wel. Prima als dat goed werkt (en dat doet het vaak), maar uiteindelijk raakt dat creatieve potje zo ook wel een beetje op.