Gamersnet.nl

De Sims bestaat 20 jaar en deelt gratis uitbreidingen uit

Het lijkt toch nog maar gisteren dat we onze Sims massaal lieten verdrinken in hun eigen zwembad door het trapje te verwijderen.. Toch is het alweer 20 jaar geleden dat de eerste game van de Sims werd uitgebracht. Dit laat EA niet zomaar voorbij gaan. Zij geven via Origin gratis uitbreidingen, game packs en accessoires-packs weg.

Op de Facebook-pagina van de Sims wordt aangekondigd dat er vandaag honderden gratis pakketten worden weggeven via Origin. Je doet automatisch mee als je pakketten toegevoegd hebt aan je wishlist. Er worden willekeurige Simmers gekozen die voorzien worden van uitbreidingen op de basis-game. Toch niet gewonnen? Je kan alsnog je slag slaan in de Origin-winkel. De basis-game wordt aangeboden met 75% korting, uitbreidingspakketten zijn 50% goedkoper en de gamepacks zijn voorzien van een korting van 25%.

Verder is er ook nog een voorwerp toegevoegd dat door veel Simmers werd gemist: Een jacuzzi. Deze wordt automatisch toegevoegd aan je game wanneer je de laatste update binnenhaalt.