Update Death Stranding verwijdert één specifiek frustratiepunt

Death Stranding, je haat het of je vindt het helemaal de shit. Kojima’s bovennatuurlijke PostNL-simulator heeft sinds diens release de nodige reacties weten uit te lokken bij menig gamer, waaronder frustratie. Eén bepaalde feature in de game kon namelijk niet op veel bijval rekenen, waardoor Kojima Productions de speler na het installeren van update 1.10 de optie geeft om deze uit te zetten.

Wie de game na het installeren van deze update opstart, zal merken dat BT Encounter Warning uit te schakelen valt. Standaard gaat elke rendez-vous met deze bovennatuurlijke schepselen gepaard met een niet over te slaan cutscene, wat een hoop mensen kennelijk aardig de strot uit kwam. Nu kan men er dus voor kiezen om dit uit te zetten, waardoor je de desbetreffende cutscene alleen ziet wanneer je de BT’s voor de allereerste keer tegenkomt.

Het uitschakelen van deze functie is vooral handig voor mensen die paden bewandelen waar BT’s makkelijk te omzeilen zijn en je dus niet bij elke poep of scheet direct op een gameplay onderbrekende high alert wordt gezet, iets waar onze eigen Peter zich overigens niet zo aan leek te storen. Die had – naast de onduidelijke map – niets dan lof voor Death Stranding, zoals je in zijn review kunt lezen.

 1.   
  Anoniem-1230561158's avatar

  1 frustatiepunt. Het hele spel is 1 en al frustatie. Wat een kut game.

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-1230561158: “Death Stranding, je haat het of je vindt het helemaal de shit.”

  Ik haal uit jouw opmerking dat je tot de eerstgenoemde groep behoort…

 3.   
  mmx's avatar

  Ik heb deze niet gekocht omdat deze game mij totaal niets deed. Aan de andere kant is het voor sommige gamers best cool. Ga dus niet afkraken voor je het goed bekeken hebt en daarbij komt goede updates zijn altijd welkom.

 4.   
  Anoniem-1011417418's avatar

  Toen ik de game zag vond ik deze er saai uitzien. Maar ik heb de game toch gekocht en ik vind het de max. Een topper. Twijfel of je de game leuk vind raad ik u aan de game te lenen van een maat.

 5.   
  mmx's avatar

  @Anoniem-1011417418: je kan ook kijken voor een aanbieding ,vorige week kon je hem kopen voor 25 euro bij de MediaMarkt.

 6.   
  Turk–Life's avatar

  @Anoniem-1230561158:

  Ik vind de game ook nergens op slaan. Vind het maar stom en veel te ingewikkeld. T verhaal begrijp ik ook niets van.

 7.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: even off topic maar heb je Days Gone al geprobeerd? Ik heb hem gekocht voor een prikkie om uit te proberen en ja die game bevalt goed.

 8.   
  Anoniem-564684068's avatar

  death stranding is als een kartonnen doos vol poep die in een musuem staat. Sommigen zullen denken, gatver een doos met poep. Anderen zullen denken, wauw wat diepzinning Kojima is een genie.

 9.   
  mmx's avatar

  @Anoniem-564684068: ik vind die koflupsie geen genie hij wil zich nu op films en anime toespitsen ik hoop dat het hem niet lukt ,warrig figuur maar.

 10.   
  Anoniem-96965672's avatar

  @Anoniem-1230561158:
  Schreeuwen zonder inhoud, vermoed dat je karakter hetzelfde zal zijn.

 11.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-564684068: En toch weet ik zeker dat iedereen in dat museum toch eens even gaat kijken naar die doos, al is het maar omdat iedereen zich afvraagt wat die doos daar doet en hoe die daar terechtgekomen is.

  Het is net als die banaan die met tape aan de muur geplakt was. De een denkt “WTF doet die banaan hier?” en een ander ziet er kunst in en schuift er een berg donnies voor. Maar uiteindelijk heeft het voor de ‘kunstenaar’ wel het gewenste effect gehad.

  En daarmee doet die doos poep exact waarvoor die op dat moment bedoeld is, vragen oproepen en mensen laten denken. Net als Death Stranding.

 12.   
  Anoniem-1619003359's avatar

  @Patrick Meurs: sorry maar als jij naar een doos stront kijkt zo van ‘Hmmm wat interesant en diepgaand!’ omdat het in een musuem staat ben je niet helemaal lekker… maargoed das mijn mening he.

 13.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-1619003359: waar staat dat ik er zo naar kijk dan?

 14.   
  Anoniem-1843171765's avatar

  @Turk–Life: mischien moet je dan wachte tot je 12 ofzo bent dan snap je het wel