Is Resident Evil 8 in de maak?

Het is goed mogelijk dat er details van Resident Evil 8 zijn gelekt. De game is officieel nog niet aangekondigd, maar er wordt de laatste tijd steeds meer gespeculeerd over de te onthullen game. Ditmaal is er informatie over de game opgestuurd naar Biohazard Declassified en zij melden er wel bij dat het om een mogelijk gerucht gaat.

Zo zal Resident Evil 7 protagonist Ethan Winters terugkeren en dit keer wordt hij niet achterna gezeten door Moudled, maar gaat hij het gevecht aan met zombies en een soort weerwolven. Bovendien zal Chris Redfield een rol krijgen in de game.

Verder start de game in een klein dorpje en leidt uiteindelijk naar een kasteel in een besneeuwd en landelijk berggebied ergens in Europa. De antagonist is een mysterieuze dame die niet doodgaat als je op haar schiet, maar simpelweg als schim zal verdwijnen.

Volgens het gerucht zijn vorig jaar al de eerste testsessies gespeeld en is de game wederom een first person game. Of de game ook echt Resident Evil 8 gaat heten is nog niet bekend. Zodra Capcom met officiële informatie naar buiten komt, dan laten wij je dat uiteraard weten.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Anoniem-1273201695's avatar

  Die afbeelding doet mij denken aan Resident Evil – Revelations.
  Daarin heb je ook een level met “wolven” in de bergen.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Werd tijd! Wordt moe van al die remasters tegenwoordig.